user_mobilelogo

Kada se XZOGA brand pojavio na tržištu izazvao je šok u ribolovnoj industriji jer je uspio napraviti lagane i snažne ribolovne štapove superiorne kvalitete i akcije. Danas Xzoga Team, skupina profesionalnih ribiča i majstora za izradu štapova, proizvodi štapove vrhunske kvalitete primjenjujući tehnologije kao što su V9 koncept i PTF Action. Dakle možemo reći XZOGA brand je rođen!

Potpuno kompjuterizirani proces pomaže XZOGATeam-u da razvije štap koji u potpunosti može iskoristiti svoje "super moći" i "dobro izbalansiranu akciju", i to mnogo preciznije i učinkovitije od ribolovaca. Kao rezultat tog procesa xzogateam koristi sljedeće inovacije:

1. Izgradnja inovativne V9 tehnologije koju je razvio TEAMXZOGA ® posjeduje vrlo jedinstvene i nevjerojatne značajke.

2. Isto tako jedna od važnijih značajki Xzoga štapova je precizno dizajnirana "Power Transmission Fighting (PTF)“ akcija koja minimizira umor ribolovca za vrijeme borbe s ribom.

3. Korištenjem SS koncepta (Super Slim – Super Strong), dobili su najtanji i najsnažniji štap na tržištu.

Dakle, dobili smo snažan , moćan i lagan štap , izuzetno velike snage i osjetljivosti koji u kombinaciji sa visokokvalitetnim komponentama čine ove štapove jednim od najboljih na svijetu. Zbog svega navedenog smatramo da slogan „XZOGA-Vladar mora“ s pravom zaslužuju.

Osim štapova Xzoga proizvodi upredenice, najlon i predveze, također vrhunske kvalitete.

XZOGA ® je ime koje je poznato po svojoj jedinstvenosti, brand koji je poznat po svojoj kvaliteti i superiornosti, to je vrhunsko oružje za savršenog profesionalca.

 

Više o Xzoga proizvodima možete pogledati na web stranici www.xzoga.com